Reply To: Any new mod for an unlocked rebel drop list thing?

Just Cause 3 Mods Forums General Chat Any new mod for an unlocked rebel drop list thing? Reply To: Any new mod for an unlocked rebel drop list thing?

#174712
hbnaowera
Participant

Ezt az Air Force 1 lábbeli olcsó tárolására tervezték külső tevékenységekkel, bár ez a futócipő megfordítja a szinte minden mozdulatot. Tényleg a legjobb haszon általában az, ha hasznos színezékekkel szövik a lábujjdobozt. Megfigyeltük ezeket a színes módszereket, ez a Panthers színes módja annak, hogy fekete színű legyen, és a teljesen új 442 ‘-es ezüsttel ragasztott. A stabil árnyalatú cipők és a csizmák általában rendben vannak, mindazonáltal mindenki számára ez a lelkesedési szint amint a színezést általában hozzáadják.

Ez a hátulsó láb általában ember alkotta velúr. Ez az Air Force 1 MID Shoessimply nincs pontosan előrehaladva ahhoz, hogy megérintse, bár a megjelenés lebontása szempontjából az elem hatékony. Ez egy hihetetlenül közeli szelet, amellett, hogy a lila bársonyhoz hasonló valódi érzékei vannak, bár valóban határozottan sok feladat a hátsó láb számára, hogy ennek az ember által készített biztonságnak a segítségével visszatérjenek a futócipő.

Csak az egyik adag felsőrész fontos dilemmát kínálhat: miután sok cipőt kötött, hogy kilépjen a futócipőből, valószínűleg sok felháborító gyűrődést hozhat létre a cipőfűző helyéről. Ahhoz, hogy felfedezhesse a C1N elegáns elemeit, hogy kilépjen a központi mobilitás túlnyomó többségéből, a csipkék alatti területek már össze vannak hajtogatva, és jobbra vannak lökve a lábhoz kapcsolódó legmagasabbra. A hólyagok nem voltak a jó barátom, a Nike Air Force 1 cipője, amire készen voltak.

Tehát, ha ellazítom ezt a csipkét, Nike Air Force 1 High 07 LV8 BQ2730 101 Fehér / Piros / Kék Cipő amely lehetővé teszi a tetejének növekedését, akkor igazságosan el tudtam viaszolni, hogy megszabaduljon a lekötésétől. Egyik technika sem csodát tett, szomorú mondani. Ha bármikor elviheti az emberek lehetőségeit, akkor kap egyfajta lábat, amely kielégíti a megfelelő számjegyeket, amelyek nagyon kevés elhasznált helyet foglalnak el a lábujjdoboz körül.

Ezen belül a Pajzson belüli weboldal kijelenti, hogy a keresés csökkentéséhez valamilyen 1/2-es mérést kell végezni, bár hosszanti szempontból ez a C1N egészséges, ideális mindenki számára. Ez a felragasztott felület valószínűleg lehetővé teszi majdnem mindenkinek, hogy 1/2-es csökkenést lehessen keresni, ezzel a középső lábánál az egészséges feszültséget természetes eszközökkel megkönnyítve, hogy megszüntesse a cipőfűző iránti vágyát, és így ölelje meg magát, bár kétség nélkül nem állíthatom, mivel úgy döntöttem, hogy nem próbáld ki.